Επικοινωνία

Ρωτήστε μας. Απαντάμε άμεσα!

Πατώντας στο κουμπί “αποστολή” δηλώνετε ότι συμφωνείτε με την Πολιτική Απορρήτου.

Συχνές Ερωτήσεις

Όπως τα σπίτια, τα αυτοκίνητα και άλλα αγαθά, έτσι και οι ιστοσελίδες έχουν η καθεμία διαφορετικό κόστος κατασκευής, ανάλογα με τον όγκο εργασίας και τις προκλήσεις που τίθενται προς αντιμετώπιση.

Έπειτα από μία ολιγόλεπτη συζήτηση μαζί σας, η ομάδα μας μπορεί να σας δώσει μία εκτίμηση τους κόστους κατασκευής της ιστοσελίδας σας και, αφότου καταλήξουμε στο τι ακριβώς σας εξυπηρετεί, μία τελική προσφορά.

Όπως συμβαίνει και με το κόστος, έτσι και το χρονικό διάστημα που απαιτείται για την εκπόνηση του έργου δεν είναι στάνταρ.

Η ομάδα μας θα είναι έτοιμη να σας δώσει μία εκτίμηση του χρονικού διαστήματος που απαιτείται μαζί με την προσφορά.

Για τους επαγγελματίες που βιάζονται να βγουν online, παρέχουμε τη δυνατότητα κατασκευής Υψηλής Προτεραιότητας.

Στον ευέλικτο τομέα της κατασκευής ιστοσελίδων δεν απαιτείται καμία συνάντηση από κοντά. Όλες οι εργασίες και οι επικοινωνίες πραγματοποιούνται εξ αποστάσεως.

Ακόμα και με τους συνεργάτες μας που βρίσκονται στην ίδια πόλη με εμάς, οι επικοινωνίες πραγματοποιούνται μέσω τηλεφώνου ή email.

Φυσικά! Δε θα χρειαστεί να μπλέξετε με κανέναν τρίτο προκειμένου να δημοσιευθεί η ιστοσελίδα σας!

Αναλαμβάνουμε τα πάντα από την κατασκευή της ιστοσελίδας μέχρι τη δημοσίευσή της στους servers μας.

Όσον αφορά τις μη-στατικές ιστοσελίδες, η ενημέρωση και διαχείριση του περιεχομένου είναι ευκολότερη από ποτέ.

Αμέσως μετά τη δημοσίευση της ιστοσελίδας σας, πραγματοποιούμε ένα σύντομο τηλεφωνικό μάθημα πάνω στη διαχείρισή της, ώστε να μην έχετε ανάγκη κανέναν ειδικό για το συγκεκριμένο θέμα.

Σαφώς! Μικρές (ή ακόμα και μεγάλες) αλλαγές πραγματοποιούνται σχεδόν πάντα σε σχέση με την αρχική σχεδίαση. Απώτερος σκοπός μας είναι να λάβετε ακριβώς το αποτέλεσμα που επιθυμείτε, δίχως κανένα συμβιβασμό!